انتخاب دانشگاه تربیت مدرس به عنوان مرکز علمی و دانشگاهی برتر پایتخت در مدیریت مصرف برق طی سال 1402
در سمینار مدیریت مصرف برق ویژه مراکز دانشگاهی شهر تهران، دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یکی از برترین مراکز علمی و دانشگاهی پایتخت در مدیریت مصرف برق طی سال 1402 معرفی و تقدیر شد.

با هدف جلب همراهی و افزایش مشارکت دانشگاهها و مراکز علمی بزرگ شهر تهران در اجرای طرحهای مدیریت مصرف برق ویژه گذر از تابستان ۱۴۰۳، سمینار ویژه طرحهای پاسخگویی بار مراکز دانشگاهی، با حضور نمایندگان دانشگاهها و مراکز علمی و آموزشی بزرگ شهر تهران در ساختمان ستادی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ برگزار شد. در این مراسم از دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یکی از مراکز برتر علمی و دانشگاهی پایتخت به دلیل همکاری موثر در حوزه مدیریت مصرف برق در سال۱۴۰۲ تقدیر شد.
در این سمینار دکتر محسن پارسا مقدم عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان نماینده دانشگاهیان به ارائه سخنرانی در خصوص مدیریت مصرف برق و دانشگاههای سبز پرداخت.
رامین پوریا مدیر دفتر مدیریت مصرف برق پایتخت نیز با اشاره به این که بخش قابل ملاحظهایاز موفقیت کسب شده طی دو سال گذشته در تامین برق مورد نیاز هموطنان در ایام تابستان، مرهون همکاریهای دستگاههای اداری و اجرایی بوده است دانشگاهها را به عنوان وزنهایموثر در کاهش بار شبکه برق در ساعات اوج مصرف و همچنین نیرویی موثر در فرهنگ سازی و آگاهی بخشی به عموم شهروندان دانست و گفت: طی سال گذشته، همکاری دانشگاهها منجر به کاهش قابل ملاحظه مصرف برق شهر تهران در ساعات اوج بار شد و این صرفه جویی هم در بار پایه مصرفی و هم در بار مصرفی ساعات اوج بار رخ داد که نشان دهنده عزم جدی مراکز دانشگاهی برای شناسایی ظرفیتهای دائمی کاهش مصارف مازاد برق است.
حبیب الله رواقی اردبیلی؛ مدیر دفتر تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ و مجری پایش مصارف برق مراکز علمی و دانشگاهی نیز با ارائه توضیحات در خصوص میزان مشارکت دانشگاهها در اجرای برنامههای مدیریت مصرف برق، گفت: از نیمه خردادماه رصد وضعیت مصرف برق بیش از پانصد مرکز آموزشی، علمی و دانشگاهی بزرگ شهر تهران آغاز شده و با توجه به پیش بینیهای انجام شده مبنی بر افزایش میانگین دمای هوا و مصرف برق، هدف گذاری صرفه جویی ۳۰ مگاواتی در این حوزه انجام شده است که امید میرود با تداوم همکاری مسئولان این مراکز همچون سالهای گذشته شاهد تحقق برنامههای تعیین شده در راستای پایداری شبکه توزیع برق کلان شهر تهران باشیم.
رواقی خاطرنشان کرد: عزم جدی دانشگاهها و مراکز علمی شهر تهران در همکاری با صنعت برق طی سال گذشته منجر به کاهش شش مگاواتی بار مصرفی پایه و کاهش ۲۴ مگاواتی بار مصرفی در ساعات اوج مصرف بوده که این موفقیت و همراهی شایسته تقدیر است.
وی صرفه جویی در مصرف برق را اقدامی ملی دانست که تامین و توزیع عادلانه انرژی را در سراسر کشور، امکان پذیر خواهد ساخت و با تاکید بر برنامه ریزیهای انجام شده مبنی بر افزایش هرچه بیشتر همکاریهای صنعت و دانشگاه به ویژه از طریق برگزاری دورههای آموزشی تخصصی از همکاری مراکز علمی بزرگ شهر تهران در اجرای طرحهای مدیریت مصرف برق، قدردانی کرد.
در پایان این مراسم از دانشگاههای علوم پزشکی تهران، علم و صنعت، تهران، تربیت مدرس، آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان برترین مراکز علمی و دانشگاهی پایتخت در مدیریت مصرف برق طی سال ۱۴۰۲، تقدیر شد.