مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده علوم و فناوری های بین رشته ای برگزار شد
مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده علوم و فناوری های بین رشته ای دانشگاه سه شنبه 24 مهرماه 1403 در سالن اجتماعات شهید چمران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر محمد حسین یادگاری رئیس دانشکده علوم و فناوریهای بین رشتهایضمن خوشامدگویی به دانشجویان نو ورود گفت: این دانشکده با دیگر دانشکدههای دانشگاه یک تفاوت اساسی دارد. اساتید در دانشکدههای دیگر صرفا به تدریس در یک رشته علمی میپردازند و در یک زمینه پژوهشی فعالیت میکنند اما در دانشکده علوم و فناوریهای بین رشته ای، اساتید در شوراهای تخصصی گرد هم جمع شدند و مباحث علمی بین رشتهایرا به دانشجویان عرضه میکنند. امیدوارم در طول دوره تحصیل خود در این دانشکده، به نحو مطلوب از توانمندی اساتید و امکانات دانشگاه استفاده کنید.
وی افزود: حضور در دانشگاه فقط برای علم آموزی و یادگیری نیست. شما دانشجویان باید ارتباط خود را با دیگر دانشجویان و اساتید بیشتر کنید و روابط علمی خود را گسترش دهید. زمان را غنیمت بدانید و به راحتی از دست ندهید. در جهت ارتقاء خود تلاش کنید و برای حل مشکلات جامعه و پیشرفت کشور قدم بردارید.
دکتر یادگاری در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان، توصیه کرد: ورزش را جدی بگیرید و از امکانات ورزشی دانشگاه استفاده کنید. برای داشتن روحیهایبا نشاط و پرانگیزه و جسمی سالم و قوی ورزش کنید. همچنین از اردوها و برنامه بازدیدهای دانشکده استفاده نمایید.
در ادامه دکتر حامد باقری معاون آموزشی با بیان خاطراتی از زمان شکل گیری دانشکده به معرفی رشتههای موجود و مدیران گروههای آموزشی پرداخت و خاطر نشان کرد: دانشکده علوم و فناوریهای بین رشتهایبا مشکلات بسیار و سختیها به فعالیت خود ادامه میدهد. قطعا کمیها و کاستیهاییوجود دارد اما، ما با همه توان در معاونت آموزشی پاسخگوی سؤالات شما هستیم. هر ۶ گروه آموزشی دارای انجمنهای علمی-دانشجویی فعال است که امیدوارم دانشجویان نو ورود نیز به این انجمنها بپیوندند.
دکتر باقری در بخش دیگری از سخنان خود به عنوان یک کارآفرین خطاب به دانشجویان گفت: در حال حاضر شرایط به گونهایاست که نسل جوان تحصیل کرده اغلب به فکر «رفتن» هستند. «رفتن» برای کسب تجربه، تحصیل و دیدن سایر نقاط جهان بسیار خوب است اما «رفتن» به دلیل این جمله متداول که «کار نیست» اقدام درستی نخواهد بود. در کشور ما فرصتهای کارآفرینی بسیاری وجود دارد که باید به موقع از آنها استفاده کرد.
وی افزود: کارآفرینی چیزی فراتر از دانشگاه است و چارچوب و اصولی دارد. کارآفرینی یک الفبای ساده دارد، در گام نخست باید فروشنده خوبی بود. اول باید توان فروش جنس خودت را داشته باشی تا بتوانی به تولید کننده موفقی تبدیل شوی. زندگی بسیار کوتاه است از جوانی خود استفاده و کار کنید و صاحب کسب و کار خود باشید.
در ادامه این مراسم دکتر شهیده جهانیان معاون پژوهشی، از دانشکده علوم و فناوریهای بین رشتهایبه عنوان یک دانشکده شاخص نام برد و گفت: این دانشکده علاوه بر اینکه گروههای بین رشتهایفعال دارد و در زمینه علوم بین رشتهایپیشرو است، از اساتید تراز بالا که دارای رتبههای علمی استاد تمام و پروفسور در رشتههای خود هستند، برخوردار است.
وی ضمن تشریح برخی نکات، قوانین و ضوابط پژوهشی تأکید کرد: پایان نامه و رساله را صرفا یک کار پژوهشی کتابخانهایقلمداد نکنید بلکه در انتخاب موضوع به کاربردی بودن پژوهش و انتشار مقالات سطح بالا و مورد تأیید توجه داشته باشید.
سخنرانی دکتر علی ارومیهایپیرامون ارزش علم و نقش آن در مسائل زندگی با عنوان «علم نافع و اهمیت آموختن آن» با نگاهی به تجربههای اجرایی همچنین معرفی انجمنهای علمی-دانشجویی از دیگر بخشهای این مراسم بود.