• 1403/10/23 - 09:12
  • -تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

نشست صمیمی سرپرست دانشگاه با همکاران حراست برگزار شد

نشست صمیمی سرپرست دانشگاه با همکاران حراست و تکریم بازنشستگان حوزه حراست و انتظامات روز یکشنبه 23 دی ماه در سالن جابربن حیان برگزار شد.

در ابتدای این نشست محمدرضا صیفی مدیر حراست در سخنانی ضمن تشکر از حضور سرپرست دانشگاه و دیگر مسئولان دانشگاه اظهار داشت: خدارا شاکرم که این توفیق حاصل شد که مجدد در جمع همکاران حراست حضور یابم و از حسن اعتماد هیات رییسه دانشگاه نیز کمال تشکر را  دارم. ان شالله با همکاری همه همکاران و حمایت‌های هیات رییسه و دیگر مسئولان دانشگاه بتوانیم بیش از پیش در خدمت دانشگاهیان عزیز باشیم و همه تلاش ما در حراست این است که بتواینم امنیت پایدار و آرامش خوبی را برای دانشگاهیان ایجاد کنیم و دانشگاهیان بتوانند فارغ از همه مسائل به فعالیت‌های علمی خود بپردازند.
وی افزود: رشد و پیشرفت قطعا در سایه آرامش ایجاد می‌شود و تلاش ما و همه همکاران حراست این است که با همدلی و همکاری بتوانیم این زمینه را ایجاد کنیم و بتوانیم قدمی در جهت اعتلای دانشگاه و ایران عزیز برداریم.
مدیر حراست خاطر نشان ساخت: نظم و امنیت دو مولفه مهم برای ارتقا و رشد در هر سازمانی است و این دو مقوله، ‌ دو مولفه همگانی است و همه دانشگاهیان باید برای ایجاد نظم و امنیت پایدار تلاش کنند و ان شالله با یاری و کمک همه عزیزان، ‌ این فضا در دانشگاه ایجاد شود.
در ادامه دکتر حجت سرپرست دانشگاه در سخنانی اظهار داشت: حراست یکی از همراه‌ترین واحدهای دانشگاه است و ما به عنوان یک همکار، مشاور و دوست در مواقع حساس به آنها مراجعه می‌کنیم و حراست ضمن اینکه وظایف سنگین و مسئولیت‌های مهم خود را به خوبی انجام می‌دهد همیشه با ما همراهی می‌کند که جای بسی تشکر و قدردانی دارد.
سرپرست دانشگاه افزود: همه ما مانند سرنشینان یک کشتی هستیم و سرنوشت همه ما یکی است و توسعه و ارتقای دانشگاه باعث ارتقای ما و عدم پیشرفت دانشگاه نیز باعث ناراحتی و عدم پیشرفت ما می‌شود.
دکتر حجت با اشاره به اهمیت حراست دانشگاه تصریح کرد: حراست به نوعی ویترین دانشگاه محسوب می‌شود و افرادی که وارد دانشگاه می‌شوند با اولین کسی که روبرو خواهند شد، همکاران حراست هستند و قاعدتا برخورد همکاران حراست بسیار تاثیر گذار خواهد بود و در ایجاد تصویر خوب و مثبت از دانشگاه موثر است.
وی با تاکید بر برخورد خوب و سازنده با دانشگاهیان و مراجعین دانشگاه از سوی حراست خاطر نشان ساخت: گاه یک برخورد خوب و سازنده باعث می‌شود دانشجو روز خود را با شادی و آرامش آغاز کند و یک برخود بد نیز سبب خواهد شد دانشجو یا مراجعه کننده با ناراحتی وارد دانشگاه شود و تصویر منفی از دانشگاه تربیت مدرس در ذهن او ایجاد گردد.
وی گفت: در همه سازمان‌ها و ارگان‌ها، واحد حراست وجود دارد اما این نکته بسیار حائز اهمیت است که بدانیم همه حراست‌ها عملکرد یکسانی ندارد و حراست دانشگاه در واقع حراست یک محیط فرهنگی است و با حراست محیط‌های نظامی و. . متفاوت است.
وی با تاکید بر استفاده از تکنولوژی‌های روز در حراست برای ایجاد رضایتمندی بیشتر تصریح کرد: همه ما باید خود را به تکنولوژی روز مسلط کنیم و در حراست نیز باید با استفاده از روش‌های نوین و تکنولوژی‌های روز، ‌ کمترین برخورد مستقیم با مراجعین صورت گیرد و برخورد‌ها در صورت لزوم فقط برای خوشامدگویی باشد که این امر باعث زحمت کمتر همکاران، دقت بیشتر و رضایتمندی مراجعین خواهد شد.
سرپرست دانشگاه یادآور شد: حراست باید به همه احساس امنیت دهد که الحمدالله این احساس امنیت در دانشگاه دیده می‌شود و ان شالله روز به روز نیز بیشتر و بهتر شود. دانشجویان با ورود به دانشگاه باید احساس کنندکه وارد خانه خود می‌شوند و فارغ التحصیلان و بازنشستگان دانشگاه نیز از این امر مستثنی نیستند دانشگاه باید همواره پذیرای این عزیزان باشد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با محبت، دوستی، ‌ عشق و انسانیت بتوانیم محیط شادی را در دانشگاه ایجاد کنیم تا همگان از آن احساس لذت و آرامش کنند.
در بخش دیگری از این نشست دکتر عیسی متقی زاده مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه در سخنانی اظهار داشت: مجموعه حراست در حوزه ریاست دانشگاه تعریف شده است. دو حوزه «حراست» و «روابط عمومی» پیشخوان دانشگاه هستند و اگر این دو حوزه نقش خود را به خوبی  ایفا کنند، دانشگاه در منظر دیگران جایگاه بهتری خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: یکی از پدیده‌های هستی، زیستن و زندگی کردن است. همیشه این سؤال به ذهن انسان خطور می‌کند که چطور باید زندگی کرد که زیست ما، زیست معنادار باشد؟ بخشی از زندگی و زیست ما در دانشگاه شکل می‌گیرد.
دکتر متقی زاده تصریح کرد: خداوند در اولین آیات خود خطاب به آخرین پیامبر الهی واژه «اقرأ» را بیان می‌کند و از ما می‌خواهد که بخوانیم. قرآن که نامش به معنای «خواندی» است همیشه توصیه به خواندن و تأمل کردن می‌کند. اما ما باید چه چیز را بخوانیم و چگونه بخوانیم تا به زیست ما معنا ببخشد. تأمل در آفرینش، آسمان و زمین پر از شگفتی، وجود و هستی انسان و… یکی از راه‌های خواندن است.
وی با تشبیه قرآن به سفره‌ایکه خداوند در آن غذاهای متنوعی جای داده، اظهار داشت: قرآن را به سفره‌ایبا غذاهای متنوع تشبیه می‌کنم که هر کسی به تناسب ذوق خود می‌تواند از آن سفره بهره مند شود. یکی از این غذاهای شیرین قصه است. قرآن پر از قصه‌های زیباست که خداوند در این قصه‌ها به ما زندگی کردن را می‌آموزد.
مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه ادامه داد: در آموزه‌های دینی ما واژه «ادخال سرور» مهمترین توفیق یک انسان است. زندگی زمانی زیباست که شاد باشیم و دیگران را هم شاد کنیم. قرآن ۱۱۴ سوره دارد و هر کدام از این سوره‌ها زمانی برای تأمل و خردمندانه فکر کردن است.
دکتر متقی زاده با اشاره به سوره کهف تشریح کرد: در سوره کهف ۴ قصه نقل می‌شود. قصه نخست، قصه اصحاب کهف است که زندگی در غار را انتخاب می‌کنند تا به دیگران توحید و آزادگی را بیاموزند. قصه دوم قصه صاحب الجنتین است که در آن نگاه متفاوت انسان‌ها به زندگی، نشان داده می‌شود. قصه سوم قصه موسی و خضر است که اسرار آمیزترین قصه‌های قرآن است و ظرفیت انسان را یادآور می‌شود. قصه چهارم قصه ذوالقرنین است، داستان اسکندر که شرق و غرب عالم را به هم پیوند داد و به دنبال عدالت گستری بود.
وی اضافه کرد: این ۴ قصه با هم چه تناسبی دارند که در یک سوره جمع شدند. این چهار روایت در واقع چهار نوع مختلف نگاه به زندگی است. خداوند این ۴ قصه را تعریف می‌کند که به ما بگوید چگونه باید زندگی کرد. یک نخ تسبیح این ۴ قصه را به هم وصل می‌کند و آن هم این است که در شرایط مختلف می‌توانید تصمیم معقول بگیرید. اینکه چگونه می‌شود از این عمر خود استفاده کرد، شاد زیست و دیگران را هم شاد کرد.
در ادامه مراسم، همکاران حراست به بیان دیدگاه‌ها و برخی مشکلات صنفی خود پرداختند و در پایان از همکاران بازنشسته حراست دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

  • گروه خبری : مراسم و نشست,اداره کل حوزه ریاست
  • news code : 2110

تصاویر