• 1403/03/07 - 09:36
  • -تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

سی و نهمین گردهمایی مدیران گروه های آموزشی و تقدیر از اساتید نمونه و سرآمد برگزار شد

سی و نهمین گردهمایی مدیران گروه های آموزشی دانشگاه و مراسم تقدیر از استادان نمونه و سرآمد هفتم خرداد ماه 1403 در سالن شهید چمران برگزار شد.

در این مراسم دکتر دانشجو رییس دانشگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت رییس جمهور و همراهان ایشان از تلاش و زحمات صادقانه همه اعضای هیات علمی تشکر و قدردانی کرد.
وی افزود: دانشگاه تربیت مدرس در میان دانشگاه‌های وزارت علوم در رتبه دوم کشور قرار دارد و دستاوردهای خوب دانشگاه، نتیجه تلاش همه اعضای هیأت علمی، دانشجویان، کارمندان و همه مسئولان و مدیران دانشگاه از ابتدای تاسیس تاکنون بوده است.
وی شهادت دکتر رییسی را فاجعه بزرگی برای کشور عنوان کرد که باعث تأثر فراوان گردید و به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی)،   شهادت این عزیزان نیز مانند حضور وخدمتشان مایه برکت بود و اتحادی که میان افکار و تفکرات مختلف در کشور ایجاد گردید یکی از برکات شهادت این عزیزان بود. همچنین به فضل خداوند حضور پرشور مردم در انتخابات نیز از دیگر برکات شهادت رییس جمهور و همراهان ایشان خواهد بود و قطعا دست خدا بیش از پیش مردم را به سمت پیشرفت سوق خواهد داد.
وی گفت: پس از شهادت دکتر رییسی و همراهان ایشان نه تنها خللی در امور کشور ایجاد نشد بلکه وزرا و مسئولان سعی کردند با سرعت بیشتر کارها را به جلو پیش ببرند و راه دکتر رییسی و همراهان ایشان با رفتنشان مسدود نشده بلکه شتاب بیشتری می‌گیرد.
در ادامه دکتر دانشجو به ساخت ۵۰۰۰ واحد مسکونی دانشگاهیان اشاره کرد و گفت: هیچ مشکل قانونی در این خصوص وجود ندارد و مجوزهای لازم اخذ گردیده و پروژه آماده کلنگ زنی می‌باشد و امیدواریم با تحقق این طرح بتوانیم گامی در جهت آسایش و رفاه بیشتر دانشگاهیان برداریم.
در ابتدای این مراسم دکتر کردنائیج معاون آموزشی دانشگاه ضمن تسلیت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت اظهار داشت: شهادت رئیس جمهور مردمی ضایعه‌ایعظیم و دردناک است اما ما باید مسیر انقلاب را بهتر از قبل ادامه بدهیم و زمینه را برای موفقیت‌های روزافزون کشور فراهم کنیم.
وی گردهمایی مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه را فرصتی مغتنم برای همفکری و بیان نظرات دانست و افزود: مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه دو بار در سال گرد هم جمع می‌شوند و این گردهمایی فرصتی برای بیان نقطه نظرات اساتید، بیان مسائل و مشکلات گروه‌های آموزشی و دانشکده‌های مختلف، همچنین ارائه پیشنهادات برای بهبود وضعیت به هیأت رئیسه دانشگاه است.
معاون آموزشی دانشگاه اضافه کرد: برنامه امروز با دو هدف برگزار شد. سی و نهمین گردهمایی مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه و مراسم تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه، اساتید نمونه کشوری، سرآمدان آموزشی در سطح دانشگاه و استادان سرآمد آموزشی کشوری که همگی در جهت بالابردن کیفیت آموزش و پژوهش تلاش می‌کنند.
در ادامه مراسم دکتر سعیدی مدیر امور هیأت علمی معاونت آموزشی دانشگاه به تشریح نحوه انتخاب اساتید سرآمد آموزشی و نمونه دانشگاه و اساتید سرآمد آموزشی و نمونه کشوری پرداخت و گفت: از تعداد ۷۳۷ عضو هیأت علمی دانشگاه، ۴۱۶ نفر رسمی-قطعی، ۱۳۰ نفر رسمی-آزمایشی، ۱۶۶ نفر پیمانی و ۲۵ نفر استاد قراردادی هستند. بر اساس آئین نامه انتخاب استاد نمونه دانشگاه، ۵۴۶ نفر از اساتید می‌توانستند در بررسی‌های اولیه شرکت کنند. بنا بر مکاتبات رسمی، هر دانشکده ۳ نفر از اساتید منتخب دارای امتیازات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و حسن سلوک خود را به دفتر امور هیأت علمی معرفی کرد و در مجموع اسامی ۵۷ نفر اعلام و در کمیته‌ایبررسی شد و در نهایت ۱۶ نفر به عنوان استاد نمونه انتخاب شدند.
وی افزود: در خصوص اساتید نمونه کشوری نیز در اسفند ۱۴۰۲ کمیته‌ایتشکیل و با بررسی امتیازات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی پرونده‌های مختلف، ۸ نفر انتخاب و نام آنها به وزارت علوم اعلام شد. از این ۸ نفر، ۴ نفر به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب و معرفی شدند.
دکتر سعیدی ضمن اشاره به بازبینی شیوه نامه انتخاب اساتید سرآمد آموزشی توسط وزارت علوم اظهار داشت: در سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ کمیته‌ایبرای انتخاب سرآمدان آموزشی دانشگاه تشکیل شد. از مجموع ۷۳۷ عضو هیأت علمی دانشگاه، ۴۳۸ نفر حائز شرایط، مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت ۱۶ نفر به عنوان استاد سرآمد آموزشی دانشگاه انتخاب شدند. برای معرفی اساتید سرآمد آموزشی در سطح کشور نیز ۲۴ نفر به وزارت علوم معرفی شدند که پس از بررسی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، شاگرد پروری، مشارکت در تحول دانشگاه و… ۳ عضو هیأت علمی دانشگاه، به عنوان سرآمد آموزشی کشوری انتخاب شدند.
در ادامه مدیران گروه‌های آموزشی در خصوص مواردی از قبیل تعمیر و تجهیزات آزمایشگاهی و تشکر بابت تعمیر دستگاه NMR ۵۰۰، جذب دانشجویان خوب و کیفی، اهمیت جذب ‌ محققان پسادکتری، اصلاح نشانگرها در رتبه بندی دانشکده ها، ‌ دانشجویان سنواتی و لزوم تسریع در فارغ التحصیلی آنان، ‌ تنوع در روش‌های دفاع دانشجویان، ‌ تجار ی سازی علم، ‌ تاسیس دوره دکتری هنرهای تجسمی، ‌ جذب اعضای هیأت علمی، ‌ اهمیت آموزش‌های ترکیبی، ‌ ارتباط بیشتر آموزشی و پژوهشی اساتید بازنشسته، ‌ توجه به مسائل زنان و گروه مطالعات زنان و… مطالبی را عنوان کردند و هیات رییسه دانشگاه به مسائل مطرح شده، پاسخ دادند.
در این مراسم از اساتید نمونه، ‌ سرآمد، ‌ بازنشسته و خانواده اساتید مرحوم دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

اسامی اساتید نمونه و سرآمد

  • گروه خبری : مراسم و نشست,حوزه معاونت آموزشی
  • news code : 314

تصاویر