• 1403/02/19 - 09:18
  • -تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست صمیمانه رئیس و معاونان دانشگاه با دانشجویان پردیس نور برگزار شد

رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه تربیت مدرس، ۱۲ اردیبهشت ماه در نشستی صمیمی با دانشجویان دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی نور از نزدیک با آنان گفتگو و مسائل و مشکلات آنان را مورد بررسی قرار دادند.

  در جلسه‌ ای که به منظور دیدار چهره به چهره رئیس دانشگاه تربیت مدرس و اعضای هیأت رئیسه دانشجویان پردیس نور تشکیل شد، دانشجویان به طور مستقیم مشکلات و درخواست‌ های خود را در زمینه‌ های آموزشی، خود اشتغالی، حمایت از طرح‌ های پژوهشی، فرصت‌ های مطالعاتی، نیازهای آزمایشگاهی و غیره مطرح کردند.
دکتر فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در این دیدار با تاکید بر اهمیت گفت و گو با دانشجویان و استفاده از نظرات آنان در تصمیم‌ گیری‌ های مدیریتی گفت: در حل معضلات و مشکلات مربوط به دانشجویان حتما باید نظرات آنها مد نظر قرار گرفته و نباید تنها به گزارشات رسیده از معاونت‌ ها و مدیریت‌ ها اکتفا کرد.
در این جلسات صمیمانه،   مسئولان دانشگاه از نزدیک با مشکلات دانشجویان آشنا می‌ شوند که خود نشان دهنده اهمیت دیدگاه‌ های دانشجویان برای تصمیم گیری‌ های مدیریتی است.
دکتر دانشجو ضمن قدردانی از زحمات رئیس دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی خاطر نشان کرد: این دانشکده به خاطر مدیریت خوب، هرم هیأت علمی قوی، برخورداری از خوابگاه‌ های سطح یک و در اختیار داشتن فضای جنگلی تحقیقاتی به وسعت ۲ هزار هکتار جز دانشکده‌ های برتر منابع طبیعی کشور به حساب می‌آید.
وی با تاکید بر اهمیت مدیریت بودجه در دانشگاه گفت: بیشتر هزینه‌ های دانشگاه‌ها به جای اینکه صرف آموزش و پژوهش شود، برای تامین مخارج تغذیه‌ ای و خوابگاه‌ های دانشجویان هزینه می‌ شود. البته صرف بودجه برای این‌ کار اشتباه نیست اما با شرایط اقتصادی کشور منابع مالی دانشگاه باید مدیریت شده و بیشتر منابع به بخش آموزشی و تحقیقاتی اختصاص پیدا کند.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان این نکته که دانشگاه‌ ها باید به سمت خود کفایی بروند تصریح کرد: باید مدیریت منابع پولی، اموال منقول و غیر منقول دانشگاه به خود دانشگاه واگذار شود. ما در دانشگاه تربیت مدرس توانایی، ایده و طرح‌ های استفاده از امکانات و تبدیل آن به پول را داریم و چنانچه دولت اختیار این اموال را به ما بدهد بعد از دو سال هیچ گونه نیازی به تامین اعتبار از خارج دانشگاه نخواهیم داشت.
  دکتر دانشجو درباره رتبه‌ های علمی دانشگاه تربیت مدرس یادآور شد: به خاطر انجام کارهای تحقیقاتی، رتبه علمی دانشگاه تربیت مدرس در نظام رتبه بندی لایدن، ۴ رتبه، در نظام رتبه بندی یو اس نیوز، ۷۰ رتبه و سایماگو نیز بیش از ۷۰ رتبه رشد داشته است. همچنین رشته مهندسی عمران در نظام شانگهای، از رتبه ۳۰۰ به ۱۵۰ رسیده و دانشکده معدن و مواد دانشگاه تربیت مدرس در کل دنیا در رتبه ۷۵ قرار دارد.

  • گروه خبری : مراسم و نشست,اداره کل حوزه ریاست,حوزه دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی
  • news code : 174

تصاویر