• 1403/09/05 - 10:04
  • -تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست هم اندیشی بسیج اساتید دانشگاه برگزار شد

به مناسبت هفته بسیج،‌ نشست هم اندیشی اساتید بسیجی با شعار استاد بسیجی، ‌جهاد تبیین، ‌خیزش علمی ، حامی مقاومت 4 آذر ماه در سالن شهید رییسی دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر حجت سرپرست دانشگاه، جمعی از معاونان و مدیران و استادان بسیجی برگزار شد، دکتر شمس الدینی رییس کانون بسیج اساتید ضمن تبریک هفته بسیج و بیان معرفی کوتاهی از روند شکل گیری بسیج مستضعفین خاطر نشان کرد: بسیج مستضعفین یک سرمایه ملی است که متعلق به همه مردم است و برکات زیادی در دوران دفاع مقدس و شرایط بحرانی کشور مانند سیل و زلزله داشته است.
وی با اشاره به فعالیت‌های بسیج اساتید اظهار داشت: صیانت از ارزش‌ ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و ارتقاء و اشاعه آنها در تمامی عرصه‌ های علمی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی در سطح آموزش عالی، ملی و بین‌ المللی ماموریت بسیج اساتید می‌باشد و بسیج اساتید در کنار فعالیت‌های علمی در عرصه‌های مختلف فرهنگی، ‌ اجتماعی و… نیز نقش آفرینی می‌کند.
رییس کانون بسیج اساتید با بیان اینکه شرط استاد بسیجی بودن صرفا ثبت نام و داشتن کارت بسیج نیست، خاطر نشان کرد: تلاش برای حل مشکلات جامعه، ‌ اخلاق مداری، ‌ متعهد و متشرع بودن و ایجاد امید آفرینی در جامعه از ویژگی‌های استاد بسیجی است که بر این اساس می‌توان گفت تمامی اعضای‌هایتعلمی این دانشگاه استادان بسیجی هستند.
دکتر شمس الدینی خاطر نشان کرد: هدف بسیج اساتید کمک به تعالی دانشگاه تربیت مدرس و تعامل با هیات رییسه جدید در مسیر ارتقای دانشگاه در زمینه‌های علمی، ‌ فرهنگی و اجتماعی است.
وی با اشاره به اقدامات بسیج اساتید طی ۶ ماه اخیر گفت: فعالیت‌های بسیج اساتید محدود به فعالیت‌های علمی نیست و به منظور کمک به ارتقای علمی اساتید کارکاه‌های مقاله نویسی و کارگاه‌های علمی و آموزشی برای اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد. همچنین کانون بسیج اساتید دانشگاه در صدد انعقاد تفاهم نامه‌ایبا معاونت علمی سپاه پاسداران است تا همکاری‌های مشترکی را با این نهاد به انجام برساند.
دکتر شمس الدینی برگزاری نشست‌هاییبا محوریت جهاد تبیین، برگزاری همایش وعده صادق و دوره‌های طب سنتی و سلامت خانواده و برنامه ریزی برای کمک به سلامت دانشگاهیان و پایش سلامت آنان را از دیگر اقدامات صورت گرفته و در حال انجام از سوی بسیج اساتید عنوان کرد.
در ادامه دکتر دارا مشاور و رییس مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور در سخنانی با اشاره به اهمیت بحث جنگ شناختی در شرایط فعلی خاطر نشان ساخت: جنگ شناختی شناخت انسان‌ها را مورد هدف قرار می‌دهد و همزمان با سایر ابزارهای قدرت به کار گرفته می‌شود تا بر نگرش‌ها و رفتارها زا طریق سرمایه گذاری و مختل کردن شناخت‌های فردی و گروهی برای کسب مزیت تاثیر بگذارد. از این جنگ به عنوان جنگ موریانه‌اینیز تعبیر می‌شود زیرا به صورت تدریجی و آرام تخریب می‌کند.
وی با اشاره به بررسی تاریخی منازعه میان ایران و رژیم صهیونیسیتی اظهار داشت: این موضوع با دو رویکرد شامل سیاست هویت و سیاست قدرت قابل بررسی است. چرایی تخاصم میان جمهوری اسلامی و اسرائیل را از سه دریچه غرب ستیزی، ‌ روایت قرآنی وو ظلم ستیزی گفتمان انقلاب اسلامی تحلیل می‌کنند که از منظر سیاست هویت است. اما در رویکرد روابط قدرت می‌توان به ایجاد کانال بن گوریون به عنوان جایگزین کانال سوئز و نیز طرح نیل تا فرات به عنوان طرحی برای استمرار سیاست‌های تهاجمی صهیونیست‌ها اشاره کرد.
دکتر دارا ادامه داد: می‌توان نتیجه گرفت جامعه جهانی به رهبری امریکا و ابرقدرت‌ها تمایل دارند منازعه میان ایران و اسرائییل را با رویکرد سیاست هویت بیان کنند. اما امروز بحث سیاست روابط قدرت حرف اول را می‌زند. در گفتمان شیعه سیاست هویت مهم است اما در حال حاضر بحث روابط قدرت است و روایت صحیح این مطلب این است که منازعه میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی مبتنی بر رویکرد سیاست هویت_ قدرت است و در این زمینه جهاد تبیین برای روشنگری و روایت درست این موضوع بسیار حائز اهمیت است.
در ادامه مراسم دکتر ساداتی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنانی اظهار داشت: ما دورانی طلایی از تمدن اسلامی داشتیم که در دورهای متاسفانه چار انحطاط شد و از ۱۰۰ سال قبل نهضتی در دنیای اسلام شکل گرفت تا مسلمانان از خواب غفلت بیدار شوند و عظمت گذشته خود را مجددا احیا کنند. در این راستا اهمیت بحث جهاد و احیای آن بسیار مورد توجه قرار گرفت و البته این امر با شیوه‌اینادرست پیش رفت و با انحرافاتی به داعش ختم شد.
وی افزود: این دغدغه در جهان شیعه با درایت امام راحل در نام بسیج متبلور شد و امام خمینی (ره) با علم به انحطاط و افولی که در امت اسلام ایجاد شده بود نهاد مقدس بسیج را ایجاد کرد و از آن به عنوان لشکر مخلص خدا و مدرسه عشق نام برد.
وی گفت: ما نباید بسیج را محدود به عده‌ایخاص کنیم و به فرموده مقام معظم رهبری هر کس که حاضر است برای اسلام و ارزش‌ها و اهداف انقلاب فعالیت کند، ‌ بسیجی است.
در ادامه از دکتر محسن ایمانی و دکتر عبدالعلی علیزاده دو استاد بسیجی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
قرائت بیانیه هفته بسیج و حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه و ادای احترام به مقام شهدای گرانقدر پایان بخش این مراسم بود.

  • گروه خبری : مراسم و نشست,بسیج اساتید
  • news code : 1843

تصاویر