راه اندازی دوره کارشناسی ارشد « کار آفرینی» در گرایش های «کسب و کار جدید» و «سازمانی» تصویب شد
در نشست شورای دانشگاه 16 مهر ماه، راه اندازی دوره کارشناسی ارشد « کار آفرینی» در گرایش های «کسب و کار جدید » و «سازمانی» به تصویب رسید.

در این نشست دکتر کردنائیج معاون آموزشی با بیان مقدمهایدر خصوص اهمیت کارآفرینی گفت: از کارآفرینی به عنوان موتور توسعه اقتصادی کشورها نام برده میشود و در تمامی رشتهها کاربرد دارد و با توجه به توانمندی و پتانسیل موجود در دانشگاه، راه اندازی دوره کارآفرینی حائز اهمیت است.
سپس دکتر تاجبخش مدیر برنامه ریزی، گسترش و بازنگری به سابقه ایجاد رشته در سایر دانشگاهها و اهمیت ایجاد آن در دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد.
دکتر کلابی عضو هیات علمی گروه مدیریت بازرگانی نیز در ادامه، ضرورت و اهمیت کارآفرینی در آموزش عالی را تشریح کرد.
وی خاطر نشان کرد: اهمیت کارآفرینی در دانشگاه ها به وضوح در نیاز به نوآوری و پاسخگویی به چالش های محیطی نمایان است. دانشگاه ها باید به طور فعال به ایجاد محیط های کارآفرینانه بپردازند و استراتژی های موثری برای توسعه ظرفیت های کارآفرینی در دانشجویان و کارکنان خود اتخاذ کنند. این مسیر نه تنها به نفع خود دانشگاه ها، بلکه به نفع جامعه و اقتصاد کلان خواهد بود.
وی در ادامه در خصوص برنامه درسی رشته، اعضای هیات علمی، عناوین مصوب دروس و… مطالبی را عنوان کرد.
در ادامه نشست، اعضای شورا به بیان نظرات و دیدگاههای خود در این خصوص پرداختند و در نهایت موضوع راه اندازی دوره کارشناسی ارشد « کار آفرینی» در گرایشهای « کسب و کار جدید» و « سازمانی» با در نظر گرفتن ملاحظات مطرح شده، به اتفاق آرا به تصویب رسید.