• 1403/02/19 - 09:09
  • -تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست صمیمی رییس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی نور

رییس و هیات رییسه دانشگاه تربیت مدرس، ۱۲ اردیبهشت در جمع اعضای هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و دریایی نور حاضر و با آنان دیدار و گفتگو کردند.

دکتر فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه تربیت مدرس طی جلسه‌ ای که با حضور معاونان و مدیران این دانشگاه با رئیس، اساتید و اعضای هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در شهر نور برگزار شد، ضمن تقدیر از فعالیت‌ ها و خدمات رئیس فعلی و روسای سابق و اعضای هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی گفت: یکی از حسن‌ های دانشگاه تربیت مدرس این است که مسئولان جدید کار مسئولان قدیمی را صفر نمی‌ کنند تا خودشان از صفر شروع کنند بلکه اقدامات آنها در راستای فعالیت مدیران و روسای سابق است.
وی با ابراز امیدواری از برگزاری این جلسه و کمک به حل مشکلات موجود گفت: با توجه به بودجه محدود دانشگاه، مشکلات باید اولویت بندی شود تا بتوان تمام نیازهای آموزشی و پژوهشی را تامین کرد.
دکتر دانشجو با اشاره به پروژه مسکن دانشگاهیان تصریح کرد: ‌ این پروژه می‌تواند بخشی از کمبودهای موجود در زمینه‌های مالی و رفاهی را پوشش دهد و اعضای هیات علمی، کارکنان و بازنشستگان از آن بهره مند شوند.
دکتر دانشجو همچنین از ساخت ۵۲۰   واحد خوابگاه متاهلی در این پروژه خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت تامین خوابگاه برای دانشجویان متأهل، ۵۲۰ واحد از واحدهای این پروژه به عنوان خوابگاه متاهلی ساخته خواهد شد و واحدهایی نیز به عنوان خانه‌ های سازمانی در نظر گرفته می‌شود.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس این طرح را پروژه بزرگ دانشگاهی دانست و تاکید کرد: ما در تحقق این هدف هرگز نا امید نشدیم و معتقد هستیم مشکلی وجود ندارد که نتوان برای آن راه حلی پیدا کرد.
در بخش دیگر این نشست اعضای هیأت علمی نظرات و دغدغه‌ های خود را درباره کمبود برخی تجهیزات آزمایشگاهی، افزایش حمایت‌ های رفاهی و فرهنگی از اساتید و دانشجویان، ایجاد اتاق فکر برای تبادل رای و اندیشه، ارتقا و تبدیل وضعیت اساتید و غیره مطرح کردند.
دکتر اسد الله کردناییج، معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس در این جلسه اظهار داشت: در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی، ۳۰۹ دانشجو در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند و  ۴۵ عضو هیآت علمی در این دانشکده مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد، ۱۲ نفر استاد تمام، ۲۴ دانشیار و ۹ استاد یار می‌باشند.
وی تاکید کرد: در کل دانشگاه ۱۴۹ گروه، ۱۹۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۴۹ رشته در مقطع دکتری وجود دارد که از این میان ۷ گروه در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی است. در این دانشکده ظرفیت رشته‌ ها بر مبنای اساتید در نظر گرفته می‌ شود که سقف ظرفیت برای این دانشکده حذف شده و ما به دنبال ایجاد رشته‌ های جدید هستیم.
دکتر امیر عبداله زاده، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس نیز در جمع اساتید حاضر و سال ۱۴۰۲ را سال طلایی پژوهش و تامین و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه به ویژه دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی نور دانست و تاکید کرد: در سال گذشته، بودجه گرنت برای تامین و تجهیزات، ۲ میلیارد تومان بوده و در هفته پژوهش ۴۰۰ میلیون تومان برای تعمیرات و تجهیزات دانشگاهی هزینه شده است. علاوه بر این ارقام، ۱۰ میلیارد تومان نیز برای خرید دستگاه ftir تعلق گرفته‌ است.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه تربیت مدرس از نظر اختصاص بودجه برای دانشجو در میان ۱۳ دانشگاه مطرح کشور، در رتبه برتر قرار دارد گفت: بودجه اختصاص یافته برای دانشجو به دو صورت تخصیص اعتبار برای پایان نامه و رساله و دیگری، تعلق گرنت به اساتید تعریف می‌ شود که در هر دو مورد در مقایسه با سایر دانشگاه‌ ها، دانشگاه تربیت مدرس در رتبه برتر قرار دارد.
وی با اشاره به حضور اساتید در کنفرانس‌ های ملی و بین المللی افزود: مبنا و سیاست گذاری دانشگاه شرکت اساتید هم در کنفرانس‌ های داخلی و هم کنفرانس‌های بین المللی معتبر است. یعنی انتظار ما این است که هر استاد علاوه بر شرکت در کنفرانس بین المللی معتبر و سخنرانی کلیدی، در کنفرانس‌های داخلی نیز شرکت کند. این مسئله در هیآت ممیزه تبدیل وضعیت اساتید نیز مد نظر قرار خواهد گرفت.
دکتر عبداله زاده ادامه داد: سرانه هر استاد دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی نور در سال ۱۴۰۲.۲ مقاله isi و ۱.۵ مقاله علمی و پژوهشی است. در زمینه اختراع، کتاب و طرح‌ های پژوهشی، این دانشکده در رتبه ۵ قرار دارد که باید تلاش بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.
دکتر ابراهیم خدایار، معاون توسعه منابع و سرمایه انسانی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به فعالیت‌ های این معاونت گفت: تلاش‌ های دکتر دانشجو باعث ایجاد پروژه بزرگ مسکن کارکنان دانشگاه در راستای سیاست‌ های تامین مسکن دولت خدمتگذار بوده که موانع آن برطرف شده و به زودی کلنگ احداث آن زده خواهد شد.
وی همچنین از احداث مجتمع آموزشی، رفاهی و فرهنگی در دانشکده نور در آینده نزدیک خبر داد و افزود: در مرحله نخست این طرح، ۳۵۰۰ متر مربع به زیر بنای رفاهیات دانشگاه اضافه می‌ شود که نشان از پیگیری دانشگاه برای ارتقای وضعیت رفاهی دانشگاهیان دارد.
دکتر صادق دردایی، معاون دانشجویی و فرهنگی اجتماعی دانشگاه تربیت مدرس نیز در این نشست نکاتی را در خصوص تامین هزینه‌ های دانشجویی از جمله بحث تغذیه و راه اندازی سامانه متمرکز تغذیه از سوی وزارت علوم برای حل مشکلات مربوطه، مطرح و از تلاش برای تامین منابع برای این مسئله خبر داد.

  • گروه خبری : مراسم و نشست,اداره کل حوزه ریاست,حوزه دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی
  • news code : 169

تصاویر