• 1403/02/11 - 12:02
  • -تعداد بازدید: 1
  • - تعداد بازدیدکننده: 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سفر علمی سرلشکر صفوی و دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس به استان هرمزگان

سرلشکر صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به همراه تعدادی از اساتید و دانشجویان دانشگاه های تربیت مدرس و شهید بهشتی در قالب اردوی راهیان پیشرفت از زیرساخت های اقتصادی و نظامی استان هرمزگان بازدید کرد.

سرلشکر صفوی به همراه تعدادی از اساتید و دانشجویان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه‌های تربیت مدرس و شهید بهشتی در قالب اردوی راهیان پیشرفت از زیرساخت‌های اقتصادی و نظامی استان هرمزگان مانند بندر شهید رجایی، پالایشگاه ستاره خلیج فارس، منطقه یکم دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، منطقه یکم نیروی دریایی سپاه و مؤسسه محیط شناسی جزیره قشم بازدید و با فرمانده نیروی دریایی سپاه و استاندار هرمزگان دیدار کرد.  
سرلشکر صفوی هدف اصلی بازدیدهای دانشجویانش از استان هرمزگان را آشنایی آنها با پیشرفت‌ های ایران و آشنایی با مدیریت‌ های جوانان در سیستم نظام اداری عنوان کرد.
وی به وجود حدود دو هزار و ۲۰۰ کیلومتر ساحل از خلیج گواتر تا دهانه فاو و ۶۷۵ کیلومتر ساحل در شمال کشور بدون در نظر گرفتن جزایر، به عنوان یک مزیت اقتصادی مهم اشاره و تصریح کرد: در خصوص اقتصاد دریامحور و راهبرد آن چندین سال است که مقام معظم رهبری به اهمیت مباحث دریایی تاکید دارند.  
سرلشکر صفوی با اشاره به جنگ شناختی دشمنان و جریان رسانه‌ایبرای ناامید سازی جوانان گفت: دشمنان ایران به دنبال ناامیدی جوانان ما هستند اما ما در این سفرهای علمی به دنبال این هستیم که حس اعتماد به نفس و اعتماد ملی، خودباوری و اینکه « ما می‌ توانیم» را به عنوان یک قدرت منطقه‌ ای اول غرب آسیا برسانیم.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با داشتن این موقعیت جغرافیایی و فرهنگ و تمدن چند هزارساله و وجود یک رهبری خردمند و ملت شجاع و صبور می‌ تواند با داشتن راهبردهای ملی، سیاست خارجی، اقتصادی و فرهنگی، وضعیت مطلوبی را برای چندسال آینده به طور خاص برای برنامه هفتم و هشتم رقم بزند و ما امیدواریم تا ۱۰ سال آینده دریای عمان و سواحل مکران نیز بتواند یک نقش پیش‌ برنده و پیشتازی در توسعه و آبادانی مناطق ساحلی در استان‌ های سیستان و بلوچستان، کرمان و شرق استان هرمزگان داشته باشد.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به سفر علمی دوران دانشجویی خود پیش از انقلاب اسلامی خاطرنشان ساخت: من از سال ۱۳۵۰ الی ۱۳۵۴ دانشجوی زمین شناسی دانشگاه تبریز بودم و یک سفر علمی ۱۳ روزه را تجربه کردم و نکات آن سفر با گذشت ۵۰ سال در خاطرم مانده است. دانشجویان مطالب درسی بیان شده در کلاس‌ها را فراموش می‌کنند اما آنچه که در این سفر مشاهده می‌کنند شاید تا سال‌ها در خاطر آنها بماند.
  • گروه خبری : دانشجویی و فرهنگی,گروه جغرافیای سیاسی
  • news code : 113

تصاویر