• 1403/08/16 - 12:20
  • -تعداد بازدید: 54
  • - تعداد بازدیدکننده: 50
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

امضا تفاهم نامه همکاری میان دانشکده مهندسی معدن و مواد دانشگاه و جهاد دانشگاهی واحد تربیت مدرس

دانشکده مهندسی معدن و مواد دانشگاه و جهاد دانشگاهی واحد تربیت مدرس تفاهم نامه همکاری مشترک در حوزه های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، نوآوری و فناوری امضاء کردند.

دکتر محمود عبداللهی رئیس دانشکده مهندسی معدن و مواد دانشگاه تربیت مدرس و دکتر مهدی اسکندری رئیس جهاددانشگاهی واحد تربیت مدرس روز یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ تفاهم نامه همکاری امضاء کردند. بر اساس این تفاهم نامه طرفین در تمامی زمینه‌ های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، نوآوری و فناوری به اجرای طرح‌ های تحقیقاتی مشترک، جذب طرح‌ های تحقیقاتی از سازمان‌ های مختلف و تدوین طرح‌ های مشترک خواهند پرداخت.
طراحی و برگزاری دوره‌ های آموزشی متنوع، نشست‌ ها و کارگاه‌ های تخصصی، سمینارها و کنفرانس‌ های ملی و بین‌ المللی، همکاری در تعریف و راهبری پایان‌ نامه‌ های تحصیلات تکمیلی، تولید مستندات فنی و انتشارات علمی، استفاده مشترک از امکانات سخت‌ افزاری و نرم‌ افزاری همچون توانمندی‌ های فکری، تجربی، آزمایشگاهی، کارگاهی و کتابخانه‌ ای برای انجام پروژه‌ های مشترک با رعایت قوانین داخلی نیز بخشی از این توافق بود. همچنین، تبادل استاد و پژوهشگر برای کسب تجربه و انتقال دانش، تخصیص فرصت‌ های مطالعاتی برای اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه در صنعت، تسهیلات لازم برای کار آموزشی دانشجویان در صنعت و ارائه مشاوره‌ های فنی نیز از محورهای همکاری بودند. در حوزه فعالیت‌ های فرهنگی و اجتماعی آینده‌ نگر، برگزاری برنامه‌ های مشترک، استفاده از ظرفیت‌ های دو طرف برای مطالعات فرهنگی و اجتماعی آینده‌ پژوهی مورد تأکید قرار گرفت. علاوه بر این، همکاری در حوزه آینده‌ پژوهی شامل برگزاری سمینارها، همایش‌ ها و کارگاه‌ های تخصصی و تهیه و تدوین محتوای آموزشی مربوط به دوره‌ ها نیز جزئی از این تفاهم‌ نامه است
در ابتدای جلسه، دکتر محمود عبداللهی، رئیس دانشکده مهندسی معدن و مواد دانشگاه تربیت مدرس، ضمن خوشامدگویی به سابقه همکاری با جهاددانشگاهی در حوزه فرآوری مواد معدنی اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی واحد تربیت مدرس یکی از قطب‌ های مهم در این عرصه است و توانمندی‌ های برجسته‌ ای دارد.
وی افزود: دانشکده فنی و مهندسی نیز از امکانات مناسبی برخوردار است و با تعامل دو جانبه می‌ توان از ظرفیت‌ های هر دو مجموعه برای رفع نیازهای اساسی کشور در زمینه صنعت و آموزش نیروهای متخصص بهره برد.
در ادامه رئیس جهاددانشگاهی واحد تربیت مدرس از دکتر عبداللهی و دکتر محسنی، معاون پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی، برای تنظیم تفاهم‌ نامه همکاری میان دو مجموعه قدردانی کرد. او توضیح داد که جهاددانشگاهی واحد تربیت مدرس با اجرای طرح‌ های ملی و ارائه دوره‌ های تخصصی فرآوری در   صنعت و معدن و همچنین برگزاری کارگاه‌ های بین‌ المللی فرهنگی آمادگی همکاری با دانشکده فنی و مهندسی را دارد. اسکندری اظهار داشت که دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یک مرکز تحصیلات تکمیلی می‌ تواند با جذب دانشجویان نخبه و توانمند در بخش‌ های پژوهشی و آموزشی، به انعقاد قراردادهای همکاری بپردازد. این همکاری‌ ها می‌ تواند به دانشجویان در زمینه مالی کمک کند و آنان را در حوزه تخصصی خود مشغول سازد. همچنین روش‌ هایی برای حمایت از پایان‌ نامه‌ های برتر در زمینه‌ صنعت، معدن و نیازهای کشور در نظر گرفته خواهد شد.
دکتر مهدی محسنی معان پژوهشی دانشکده نیز اظهار داشت: جهاددانشگاهی می‌تواند با تعیین ساز و کار و قوانین طرفین جهت تعریف سه یا پنچ گرند پژوهشی و اطلاع رسانی به دانشجویان جدید ورود و اعلام حمایت از پایان نامه‌های در چند حوزه که مطرح شده می‌تواند به جذب دانشجو کمک کند. و درخواست معرفی یک تیم از طرفین برای پیشبورد اهداف تفاهم نامه را ضروری دانستند.

  • گروه خبری : مراسم و نشست,حوزه دانشکده فنی و مهندسی
  • news code : 1579

تصاویر