امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه تربیت مدرس و معاونت بهداشت، امداد و درمان فراجا
با هدف استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های مشترک برای توسعه ظرفیت های دانشی، انسانی و مالی در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، تفاهم نامه مشترک میان دانشگاه تربیت مدرس و معاونت بهداشت، امداد و درمان فراجا منعقد شد.

در مراسم امضای این تفاهم نامه که با حضور معاون بهداشت، امداد و درمان فراجا و معاونان و مسئولان این معاونت، رییس دانشگاه، معاون پژوهشی و فناوری، رییس پارک علم و فناوری، روسای دانشکدههای علوم زیستی و علوم پزشکی، رییس مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و مدیر کل حوزه ریاست برگزار شد، دکتر دانشجو رییس دانشگاه ضمن تشکر از زحمات و تلاشهای فرماندهی کل نیروی انتظامی در جهت امنیت کشور و مرزها، از برنامههای فراجا در خصوص بحث حجاب و عفاف در جامعه حمایت کرد.
وی با توضیحاتی در خصوص دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه تحصیلات تکمیلی و جامع است که از تمامی رشتهها و گرایشها از جمله علوم پزشکی، فنی و مهندسی، هنر و معماری، مدیریت و اقتصاد، حقوق، علوم پزشکی، کشاورزی و منابع طبیعی در آن فعال هستند. پارک علم و فناوری دانشگاه نیز با بیش از ۱۷۵ شرکت دانش بنیان در زمینههای مختلف علمی مشغول فعالیت است. دانشگاه با وزارت خانهها و نهادهای مختلفی در ارتباط است و با انجام پژوهشهای کاربردی، درآمدزایی خوبی داشته است که این امر نشان دهنده این است که دانشگاه در رابطه با جامعه کاربردی بسیار فعال عمل کرده است.
وی افزود: با توجه به محدودیت بودجه در سال گذشته ما فعالیتهای خوبی در زمینه آموزشی، پژوهشی، صنعت و رفع مشکلات مردم و حکمرانی انجام دادیم و بر اساس رتبه بندی ISC رتبه دوم را در میان دانشگاههای کشور کسب کردیم و در بسیاری از نظامهای رتبه بندی نیز رشد داشتیم و توانستیم کسر بودجه را با فعالیت علمی بیشتر و مدیریت بهینه جبران نماییم.
در ادامه سردار هادی شیرزاد معاون بهداد فراجا با توضیحاتی در خصوص این معاونت گفت: مجموعه بهداشت ودرمان فراجا دارای مراکز درمانی زیادی در سراسر کشور است که گستره فعالیت آنها متناسب با محل قرارگیری مراکز متفاوت است. در کنار این مجموعههای درمانی، واحدهای تحقیقاتی نیز در فراجا راه اندازی شده است که مرکز بهداشت و درمان فراجا اجازه فعالیتهای صنعتی یعنی اقداماتی که منجر به تولید محصول و تکنولوژی میشود را دارا میباشد.
وی با اشاره به اهمیت همکاری با دانشگاه خاطر نشان کرد: مشکلات و چالشهاییکه در حوزه فراجا با آن روبرو هستیم با کمک و همراهی اساتید و پژوهشگران دانشگاه قابل حل است و معاونت بهداشت و درمان فراجا طی جلساتی با اساتید دانشگاه میتواند در جهت حل این مشکلات اقدام نماید و در این راستا گفتمان استفاده از دانش مراکز دانشگاهی به ویژه دانشگاه تربیت مدرس شکل گیرد.
دکتر شیرزاد افزود: در حوزههای مختلف از جمله طب انتظامی دانشگاه میتواند به حوزه بهداشت و درمان فراجا کمک نماید که مواردی از قبیل کشف جرم، مباحث روانشناسی مجرمین و… را شامل میشود. این همکاریهای مشترک در زمینههای دیگر از جمله حوزه کاهش مرگ و میر در تصادفات، جرایم آگاهی، حوزه پدافند غیر عامل و مجموعه راهور نیز میتواند شکل گیرد.
معاون بهداد فراجا در ادامه خواستار برگزاری جلساتی با گروههای کارشناسی متشکل از اساتید خبره در زمینههای تخصصی مجزا شد تا پروژههای تعریف شده بر اساس اولویتها تقسیم شوند و سرمایه گذاری مناسب روی آنها صورت گیرد تا دانش موجود در قالب کار اجرایی تعریف شود.
وی همچنین تصریح کرد: اساتید و نخبگان دانشگاه میتوانند در زمینه افقهای پیش رو و آینده بهداشت و درمان فراجا ما را راهنمایی کنند و مواردی که در میان مدت و بلند مدت به آنها نیازمندیم را بررسی و تبیین نمایند.
وی با اشاره به همکاری با نخبگان و کسر خدمت سربازی دانشجویان یادآور شد: لازم است در این خصوص اولویتهای معاونت بهداشت و درمان فراجا به دانشجویان اعلام گردد تا در صورت تمایل دانشجو به موضوعات اعلام شده، پایان نامه و رساله متناسب با آن تعریف و بودجه لازم از سوی ما تامین شود و در این خصوص دانشجو میتواند از کسر مدت خدمت سربازی نیز بهره مند گردد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: مسیر همکاری با دانشگاه مسیر درستی است که ما در آن گام نهادیم تا با استفاده از دانش نخبگان و اساتید دانشگاهی بتوانیم بخش از مشکلات جامعه را مرتفع نماییم.
در ادامه رییس پارک علم و فناوری مدرس، معاون پژوهشی و فناوری وروسای دانشکدههای علوم پزشکی، علوم زیستی و رییس مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برای همکاریهای مشترک و انجام پروژههای کیفی و کاربردی در راستای مفاد تفاهم نامه اعلام آمادگی و ابراز امیدواری نمودند این تفاهم نامه منجر به انعقاد قراداد و انجام پروژههای کلان مشترک شود.