دومین همایش ملی مستند سازان حیات وحش و تنوع زیستی در پردیس نور برگزار شد
دومین همایش ملی مستند سازان حیات وحش و تنوع زیستی 23 تا 25 آبان 1403 در پردیس منابع طبیعی و علوم دریایی نور برگزار شد.
در روز نخست و مراسم افتتاحیه همایش دکتر اسماعیلی ساری رییس پردیس نور دانشگاه تربیت مدرس ضمن خیر مقدم به مدعوین در خصوص رونمایی از تارنمای تنوع زیستی و حیات وحش گفت: برای اولین بار در کشور و با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست و رئیس دانشگاه تربیت مدرس، تارنمای تنوع زیستی و حیات وحش رونمایی شد. این تار نما میتواند کمک بزرگی برای مستند سازان باشد چرا که جنگل آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه حدود نود درصد شاخصههای تنوع زیستی، حیات وحش و پوشش گیاهی را دارد و همچنین پروژه تقویت جمعیت مرال (گوزن قرمز ایرانی) در جنگلهای هیرکانی برای اولین بار در کشور توسط دانشگاه تربیت مدرس و پردیس نور انجام شد.
دکتر اسماعیلی ساری در پایان سخنان خود ضمن آرزوی موفقیت برای همه مستند سازان کشور ابراز امیدواری کرد که این همایش با موفقیت به انجام برسد و تصمیمات خوبی برای آینده تنوع زیستی کشور گرفته شود.
در ادامه مراسم دکتر یوسف زاده دبیر اجرایی، دکتر قاسمپوری دبیر علمی و مهندس احمدی زرین کلایی دبیر هنری برنامههای همایش را تشریح کردند و دکتر موسوی کوهپر مشاور رییس دانشگاه نیز در سخنانی به نقش باستان شناسی در توسعه گردشکری اشاره کرد.
در بخش دیگری از مراسم افتتاحیه دومین همایش ملی مستند سازان حیات وحش و تنوع زیستی، از سالها زحمات استاد سید علی محترمی مستند ساز پیشکسوت تقدیر شد.
در روز دوم همایش نیز دکتر نادری منش رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه در خصوص رویکرد مدیریت فناوری برای تحول به سوی صنایع نسل ۴ و ۵ برای حفظ محیط زیست سخنرانی نمود. در ادامه پنلهای تخصصی و نقد و بررسی مستندهای ساخته شده انجام و همچنین از نمایشگاه عکسهای حیات وحش هنرمند جوان مرحوم بهراد فرخنده در کاخ ساحلی پردیس نور بازدید شد.
گفتنی است در اختتامیه این همایش که در جنگل تحقیقاتی برگزار شد از پروژه تقویت جمعیت مرال بازدید گردید.